Robotrendszerek CE jelölésének műszaki követelményei

 

A képzés célja megismertetni az ipari robotrendszerek és kollaboratív alkalmazásuk CE jelölésének műszaki követelményeit, a tervezési, biztonsági előírásoktól a vizsgálati feladatokon át, beleértve a robotrendszerek alkalmazási korlátait és módosításának feltételeit is - gyakorlatias megközelítésből!

FIGYELEM! A képzés a SAASCO Ipari gépek CE jelölése 1 napos tanfolyamának anyagára épül, tehát ennek a képzésnek NEM TÁRGYA a CE jelölési folyamat lépéseinek bemutatása, értelmezése. Természetesen nem előfeltétel, hogy részt vegyél a Gépek CE jelölése képzésen, az előfeltétel az, hogy ismerd a gépek CE jelölési folyamatát. Ezen a képzésen már csak a robotrendszerek és kollaboratív alkalmazásukkal kapcsolatos sajátos műszaki követelmények áttekintése és ismertetése lesz a fókuszban!

További részletekért és a tematikáért kattints ide!

Online jelentkezés itt!

Vegyél részt mind a két képzésen 10% kedvezménnyel!

 

Online jelentkezés mind a két tanfolyamra 10% kedvezménnyel!

Ne feledd! A 10% kedvezmény a már esetlegesen meglévő kedvezményeiden felül jár Neked, ezért ha mikrovállalkozás vagy, ahhoz, hogy érvényesíteni tudjuk az Ipari gépek CE jelölése képzés részvételi díjából járó kedvezményedet, kérlek add meg jelentkezésnél az erre jogosító kódodat!