Testreszabott képzéseinkSzeretnéd, ha egy képzés gyakorlatias lenne? Ráadásul mondjuk pont a Ti egyik egyik gyártóberendezésetek lenne a példa? Kipróbálnád a gyakorlatban is, mit és hogyan is kell csinálni?

Szívesen alakítunk ki testre szabott programokat, akár egy-egy konkrét termékre, feladatra fókuszálva! Biztosítjuk, hogy pontosan a Te igényeid alapján kialakított tematika alapján juss hozzá a szükséges elméleti és gyakorlati ismeretekhez!

Természetesen a mintának használt dokumentumokat elektronikus formában is átadjuk, ezeket később bármikor szabadon elhasználhatod!

Testreszabott gyakorlati képzésinkhez a helyszínt Neked kell biztosítanod, hiszen itt Te biztosítod a példáként szolgáló gépet/berendezést, amelyet együtt vizsgálunk meg, mérünk fel. Ezeknek a képzéseknek, mivel workshop jellegűek, a maximális létszáma 10 fő. 

   

Képzéseink:

 


Azoknak ajánljuk, akik már tisztában vannak az ipari gépek CE jelölésének alapjaival, és szeretnék ismereteiket gyakorlatott trénerek irányítása mellett egy saját, szabadon választott berendezésen ki is próbálni.

Ajánlott tematika... 

 

 


Azoknak ajánljuk, akikt kifejezetten az ipari gépek, gyártóberendezések kockázatértékelése érdekel. Tervezők, átépítők figyelem! A tervezési fázisban elvégzett kockázatértékelés valódi hozzáadott értéket jelent, hiszen nem a már megépült berendezésen kell majd utólagosan módosításokat végrehajtani a megfelelőség biztosítása érdekében...

A kétnapos workshop során közösen elvégezzük  egy általad választott berendezés kockázatértékelését.

 

Kérj személyre szabott ajánlatot itt!