Termékek piacfelügyeleti előminősítéseMit is jelent ez?

Eljátszuk számodra a hatóság szerepet egy adott műszaki cikk forglmazásával kapcsolatban!

Hozol nekünk egy mintadarabot, és átadod a termékkel kapcsolatban a rendelkezésedre álló összes dokumentumot, és mi megmondjuk Neked, mire számíthatsz egy esetleges piacfelügyeleti ellenőrzés során.

Mikor érdekes ez a téma a számomra?

Ha műszaki cikket gyártasz vagy forgalmazol és szeretnéd tudni, hogy mire számíts egy piacfelügyeleti ellenőrzés során.

A piacfelügyeleti előminősítés munkamódszere:

Ez a szolgáltatás alapvetően nem igényel személyes konzultációt.

Általában egy mintadarab, valamint a termékre vonatkozó információk (leírás, felhasználói dokumentáció, műszaki adatlap, fotók/videók, rendelkezésre álló igazolások, tanúsítványok, stb.) megküldése alapján végezzük a feladatokat, szükség szerint e-mailes/telefonos egyeztetésekkel.

Az elkészített összefoglalót vagy vizsgálati jelentést elektronikus formában küldjük meg, majd igény szerint segítünk az ezekben foglaltak értelmezésében – de általában eléggé egyértelműek az elkészített anyagok, pontosan kiderül belőlük, hogy mit kell még tenned…

Amennyiben hiányosságokat találtunk, úgy azok korrekciója során távsegítséget nyújtunk Neked – ha kérdéseid merülnének fel, illetve visszaellenőrizzük a módosított anyagokat, ha igényled.

Az átfutási idő a termék komplexitásától függően jellemzően pár naptól pár hétig terjed.

Ajánlatkéréskor küldj mindig rövid tájékoztatót, vagy honlap-linket, amely alapján beazonosíthatjuk a szóban forgó termékeket!

Kérj személyre szabott ajánlatot itt!