Sztenderd elméleti képzésekHa szeretnéd az elméleti ismereteket, követelményeket megismerni, miközben szívesen kapnál rálátást a gyakorlati megoldásokra is, akkor Neked ajánljuk sztenderd elméleti képzésinket!

Ezen képzések tematikája már jól bevált elemeket tartalmaz, amelyeket folyamatosan bővítjük és aktualizáljuk a változások és a visszajelzések függvényében! 

Sztenderd képzéseink mindenki számára hozzáférhetőek. Amennyiben egyes témákhoz előképzettség szükséges, azt mindig jelezzük a képzési program részletes leírásában.

Sztenderd elméleti képzésink célja, hogy megismerjétek azokat a követelményeket, amelyeket teljesíteni kell, és módszert is mutatunk, arra, hogyan boldogulhattok könnyedén az előírások teljesítése során.

Aktuálisan meghirdetetett képzésink időpontját a Tanfolyamok menüpont alatt találod!

 

Ezen a képzésen megismered az ipari gépek CE jelölésének komplett folyamatát, és az egyes gyakorlati lépésekkel kapcsolatos konkrét teendőket is. 

Minden lépésnél kitérünk a kapcsolódó/elvégzendő feladatokra, és arra is, hogyan tudod ezeket végrehajtani. 

 

Ezen a képzésen megismered az ipari robotrendszerek és kollaboratív alkalmazásuk CE jelölésének műszaki követelményeit.

 

Gépek kockázatértékelése

A gépek forgalomba hozatala, üzembe helyezése előtt a CE jelölés folyamatához kapcsolódóan szükséges elvégezni a kockázatfelmérést is, amelynek elválaszthatatlan része a kockázatértékelés.

Megmutatjuk Neked, hogyan csináld!

 

 

Kérj személyre szabott ajánlatot itt!

 

SAASCOmachine szakmai oldala a 
gepek-ce-jelolese.hu! 
Látogasd meg a további részletekért!