Sztenderd elméleti képzésekHa szeretnéd az elméleti ismereteket, követelményeket megismerni, miközben szívesen kapnál rálátást a gyakorlati megoldásokra is, akkor Neked ajánljuk sztenderd elméleti képzésinket! Ezen képzések tematikája már jól bevált elemeket tartalmaz, amelyeket folyamatosan bővítjük és aktualizáljuk a változások és a visszajelzések függvényében! 
Sztenderd képzéseink mindenki számára hozzáférhetőek. Amennyiben egyes témákhoz előképzettség szükséges, azt mindig jelezzük a képzési program részletes leírásában.

Sztenderd elméleti képzésink célja, hogy megismerjétek azokat a követelményeket, amelyeket teljesíteni kell, és módszert is mutatunk, arra, hogyan boldogulhattok könnyedén az előírások teljesítése során.

Aktuálisan meghirdetetett képzésink időpontját a Tanfolyamok menüpont alatt találod!

 

 


A képzésen részletesen végigmegyünk az ipari gépek, részben kész gépek és biztonsági berendezések CE jelölésének egyes lépésein. Minden lépésnél kitérünk a kapcsolódó/elvégzendő feladatokra, és arra is, hogyan tudod ezeket végrehajtani. 
Részletes tematika 1. nap - A CE jelölés folyamata
Részletes tematika 2. nap - Műszaki követelmények, szabványok

Gépek kockázatértékelése  

A gépek forgalomba hozatala, üzembe helyezése előtt a CE jelölés folyamatához kapcsolódóan szükséges elvégezni a kockázatelemzést is. Megmutatjuk Neked, hogyan csináld!

 

 


A képzésen megtudhatod, milyen teendőid vannak az ipari robotrendszerek CE jelölésével kapcsolatban! 
Középpontban az ipari robotrendszerek és vezérlőrendszerük biztonsági követelményei! Kitekintünk az egyes  kapcsolódó szabványok követelményeire is!
Részletes tematika...

 

Kérj személyre szabott ajánlatot itt!