CE jelölési projektmenedzsmentMit is jelent ez?

A CE jelölési folyamat több részfolyamatból tevődik össze. A követelmények felderítése és alkalmazása, a műszaki dokumentáció összeállítása, a vizsgálatok elvégzése vagy éppen a megfelelőségértékelési eljárás(ok) lefolytatása időben nem feltétlenül egymást követően zajlanak. Ha azt szeretnéd, hogy terméked mihamarább a piacra kerüljön, célszerű, ha ezek a folyamatok párhuzamosan haladnak.

Mi delegálunk Neked egy szakértőt, aki képes összefogni a terméked CE jelölésével kapcsolatos részfolyamatokat, így járulva hozzá ahhoz, hogy terméked minél gyorsabban forgalomba kerülhessen!

Mikor érdekes ez a téma a számomra?

Ha megvan házon belül a szakértelem, rendelkezésre állnak a szükséges ismeretek, de kell egy olyan szakember, aki átlátja az egész folyamatot, és segít annak a menedzselésében.

A CE jelölési projektmenedzsment munkamódszere:

A projetmenedzsment megkezdése előtt felmérjük a rendelkezésre álló erőforrásokat és termék aktuális állapotát, majd ezek alapján meghatározásra kerülnek azok a mérföldkövek, melyek elérése biztosítja a sikeres CE jelölési projektet. Meghatározzuk továbbá azon konzultációk időpontját is, melyek során egyeztetünk a projekt mindenkori állapotáról. A szolgáltatást jellemzően általános tanácsadásokkal színesítve teljesítjük.

Kérj személyre szabott ajánlatot itt!