Tanfolyamok

Figyelem! Előre meghirdetett nyílt képzéseink árából jelentős kedvezményeket szoktunk felkínálni! A kedvezmények részleteit minden esetben a meghirdetett képzés tematikája tartalmazza, amihez a képzés nevére kattintva tud hozzáférni!

 JELENLEGI WEBINARE TANFOLYAM IDŐPONTOK

Képzés Időtartam Képzés időpontja Részvételi díj ár / fő Online jelentkezés
MSZ EN ISO 13458:2016 Belső Auditor tréning 5 x 0,5 nap 2020.05.25-29. 88.000 Ft - 120.000 Ft + ÁFA Online jelentkezés...

Tanfolyamaink

 • A CE jelölés alapjai

  Örülne Ön annak, ha a CE jelölési folyamatot áttekinthetné és minderre csak egy napot kellene szánnia? Azután pedig akár önállóan vagy minimális segítséggel megoldhatná az ilyen irányú problémáit?

   

  Örülne Ön annak, ha a CE jelölési folyamatot áttekinthetné és minderre csak egy napot kellene szánnia? Azután pedig akár önállóan vagy minimális segítséggel megoldhatná az ilyen irányú problémáit?

   


 • Gépek, gyártóeszközök kockázatértékelése

  Gépek kockázatértékelése

  A gépek forgalomba hozatala, üzembe helyezése előtt a CE jelölés folyamatához kapcsolódóan szükséges elvégezni a kockázatelemzést is.


 • Ipari gépek CE jelölése

   

  Ezen a képzésen Ön megismeri az ipari gépek CE jelölésének komplett folyamatát, és az egyes gyakorlati lépésekkel kapcsolatos konkrét teendőket is. 

   


 • Ipari robotrendszerek CE jelölése

   

  Ezen a képzésen Ön megismeri az ipari robotrendszerek és vezérlőrendszerük biztonsági követelményeit a  CE jelölés szempontjából. Az alapkérdésektől egészen a validálásig. 

   


 • MDR MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ MINDENKINEK

  Elhalasztva a veszélyhelyzet miatt

  A tavaly őszi PRRC képzés tapasztalataiból kiindulva az idei évben tavasszal szétbontásra került a 3 napos képzés és 2 napban kerül oktatásra az MDR műszaki dokumentáció. A felelős személy feladatait, felelősségeit bemutató képzés pedig egy héttel később 1 napban kerül megrendezésre.


 • MSZ EN ISO 13485:2016 5 x 0,5 napos belső auditor tréning

  Az idei év a járványügyi helyzettel a május 05 - 07. közé tervezett tavaszi 3 napos MSZ EN ISO 13485:2016 Belső Auditor Tréningünket időben és térben történő átszervezésre késztette.


 • Szabályoknak való megfelelés biztosításáért felelős személy tréning

  Elhalasztva a veszélyhelyzet miatt

  A képzést továbbra is azzal a céllal tervezünk megtartani, hogy segítsünk megoldani a gyártóknak és meghatalmazott képviselőknek az MDR/IVDR rendelet által támasztott felelős személy kiképzési problematikájának kérdéskörét.