Tanfolyamok

Figyelem! Előre meghirdetett nyílt képzéseink árából jelentős kedvezményeket szoktunk felkínálni! A kedvezmények részleteit minden esetben a meghirdetett képzés tematikája tartalmazza, amihez a képzés nevére kattintva tud hozzáférni!


Jelenlegi tanfolyam időpontok

Képzés Időtartam (munkanap) Képzés időpontja Nettó ár / fő Online jelentkezés
MSZ EN ISO 13485:2016 3 napos belső auditor tréning 3 2020.05.05-07. 98.000 Ft - 130.000 Ft + ÁFA Online jelentkezés...

 


Tanfolyamaink

 • A CE jelölés alapjai

  Örülne Ön annak, ha a CE jelölési folyamatot áttekinthetné és minderre csak egy napot kellene szánnia? Azután pedig akár önállóan vagy minimális segítséggel megoldhatná az ilyen irányú problémáit?

   

  Örülne Ön annak, ha a CE jelölési folyamatot áttekinthetné és minderre csak egy napot kellene szánnia? Azután pedig akár önállóan vagy minimális segítséggel megoldhatná az ilyen irányú problémáit?

   


 • Gépek, gyártóeszközök kockázatértékelése

  Gépek kockázatértékelése

  A gépek forgalomba hozatala, üzembe helyezése előtt a CE jelölés folyamatához kapcsolódóan szükséges elvégezni a kockázatelemzést is.


 • Ipari gépek CE jelölése

   

  Ezen a képzésen Ön megismeri az ipari gépek CE jelölésének komplett folyamatát, és az egyes gyakorlati lépésekkel kapcsolatos konkrét teendőket is. 

   


 • Ipari robotrendszerek CE jelölése

   

  Ezen a képzésen Ön megismeri az ipari robotrendszerek és vezérlőrendszerük biztonsági követelményeit a  CE jelölés szempontjából. Az alapkérdésektől egészen a validálásig. 

   


 • MDR MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ MINDENKINEK

  Elhalasztva a veszélyhelyzet miatt

  A tavaly őszi PRRC képzés tapasztalataiból kiindulva az idei évben tavasszal szétbontásra került a 3 napos képzés és 2 napban kerül oktatásra az MDR műszaki dokumentáció. A felelős személy feladatait, felelősségeit bemutató képzés pedig egy héttel később 1 napban kerül megrendezésre.


 • MSZ EN ISO 13485:2016 3 napos belső auditor tréning

  Az idei év tavaszi képzéseinek utolsó alkalma a szokásos 3 napos MSZ EN ISO 13485:2016 Belső Auditor Tréning május 05 és 07-e között kerül megrendezésre.


 • Szabályoknak való megfelelés biztosításáért felelős személy tréning

  Elhalasztva a veszélyhelyzet miatt

  A képzést továbbra is azzal a céllal tervezünk megtartani, hogy segítsünk megoldani a gyártóknak és meghatalmazott képviselőknek az MDR/IVDR rendelet által támasztott felelős személy kiképzési problematikájának kérdéskörét.