A CE jelölés alapjaiÖsszegyűjtöttünk minden olyan információt a CE jelöléssel kapcsolatban, ami alapján Ön lépéről lépésre, önállóan menedzselheti a CE jelölés teljes folyamatát, ha akarja...

Szívesen közreműködünk azonban személyesen is a CE jelölés teljes folyamatának lebonyolításában! Beazonosítjuk a termékre vonatkozó követelményeket, elvégezzük vagy koordináljuk a szükséges vizsgálatokat és segítünk a szükséges dokumentáció elkészítésében is!

Amennyiben mégis önállóan kíván nekivágni, vagy csak tájékozódni szeretne, természetesen abban is partnerek vagyunk!

A téma nagysága, a kapcsolódó információk mennyisége alapján úgy gondoltuk célszerűbb, ha külön honlapot hozunk létre, amelyen csak és kizárólag a CE jelöléssel kapcsolatos információkat találja meg.

Ha szeretne mindent megtudni a CE jelöléssel kapcsolatban, látogassa meg
a CE jelölésről szóló oldalunkat oldalt!

A www.ce-jeloles.hu oldalon Ön választ kap többek között az alábbi kérdésekre:

  • Mi is a CE jelölés?
  • Kinek kell egyáltalán foglalkozni a témával?
  • Milyen termékek esetében kötelező a feltüntetése? (részletes felsorolás az érintett termékcsoportokról, valamint a vonatkozó jogszabályi háttérről)
  • Ha kötelező egy termékre a CE jelölés, hogyan és mivel is kell kezdeni?
  • Milyen lépésekből áll a CE jelölés folyamata? 
 

Ne feledje, hogy a CE jelölés feltüntetésére kötelezett termékek esetén megfelelőségértékelési eljárást kell lefolytatnia! Az egyes jogszabályok ennek keretén belül előírhatják, hogy a gyártó minőségügyi rendszert működtessen! Mi szívesen segítünk ennek kialakításában, bevezetésében is!

A CE jelölés témakörében kidolgoztunk egy olyan teljes körű Útmutatót is, amely tartalmazza a CE jelöléssel kapcsolatos jogszabályi előírásokat is közérthető, egyszerű formában, valamint végigvezeti a felhasználót lépésről lépésre a CE jelölés teljes folyamatán, miközben hasznos tippekkel, kiegészítő információkkal látja el az olvasót.